TEMAFOTOGRAFERING: ISPRINSESSA

Fotograf: Jag Modell: Beatrice Makeup-artist: Linda Idé: Malin

Det var inte igår, HEJ! Då kommer äntligen resultatet från den första temafotograferingen (fler bilder kommer). Aningen (!) försenat, men som man säger, better late than never, right? Idén "isprinsessa" kom från Malin (länk) och vi valde att tolka det på detta sätt. Vad tycker ni, lyckades vi?

Jag, Beatrice och Linda möttes upp vid 11-tiden i förrgår och drog en hel del blickar till oss där vi satt i decimeterhög snö på en filt med spotify på högsta volym, medan Beatrice blev sminkad. Hon var riktigt duktig både som modell och som stod ut i minusgraderna endast iklädd en kort klänning. Linda som skötte sminket var lika duktig som vanligt! Men trots att vi alla vid slutet av fotograferingen hade passat perfekt i frysdisken på Ica, kände vi oss nöjda och glada!

Vi var nog lite väl optimistiska när vi lovade en temafotografering i månaden, men vad sägs om att vi lossar lite på månadsgränserna och försöker istället göra det riktigt bra när det väl blir av? Så ni är fortfarande mer än välkomna att skicka in era teman HÄR (länk) eller söka in som modell (läs mer HÄR).

Kommentarer
Postat av: malin

sjukt snygga bilder och riktigt duktig modell! och va roligt att ni valde temat :)

2011-01-10 @ 21:50:33
URL: http://malinjas.blogg.se/
Postat av: Stina Jörneman

Åh vilka fina bilder + modellen!

2011-01-10 @ 22:15:58
URL: http://stinasplace.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0