BEACH

Fotograf: Jag Modell: Thriffa
Idag blev det photoshoot med Thriffa som ni kanske känner igen från t ex den här bilden. Thriffa var superduktig och lyckades posa och le trots att hon frös så mycket. Har flera bilder att bjuda på, men vi börjar så här! Kommentera gärna nu hörrni (konstruktiv kritik eller positiv feedback), vet att det kanske är jobbigt att skriva kommentarer hela tiden men lite då och då i alla fall? Känns så ekande tomt i kommentarsfälten. Hrm... Jag ska väl inte säga något egentligen. Har ju vart ganska ekande tomt på inläggsfronten också, hehe. Men nu var det inte mig vi snackade om ;)

10 KRONOR

Skinnbyxor, H&M. Skor, Skopunkten. Kavaj, Tradera. Beige tröja, Bikbok.
Den här kavajen budade jag hem från Tradera för 10 kronor, fynd!

WINDING ROAD

Fotograf: Jag (Klicka på bilden för att se i större format, den gör sig mycket bättre så)
En gammal goding från förra bloggen för er som missat den! Det här är en av de första landskapsbilderna jag fotat och det är fortfarande en av mina favoriter på det området, även om en av Italienbilderna snott åt sig förstaplatsen!

PORTRÄTT I TRAPPA


Fotograf: Jag

Den här bilden på vackra Karin fotade jag i somras. Kan ju då passa på att berätta att jag faktiskt jobbade med fotografering den här sommaren, fyra veckors eget företagande där jag fotade alla i alla åldrar, en eller flera osv. (Den här bilden är från en av beställningarna vi fick!) Jag och två superhärliga tjejer hade då ett fotograferingsföretag där sminkning och styling ingick (som de då hade hand om). Det var så sjukt kul och vi har faktiskt kvar företaget fortfarande! Dock tar vi bara beställningar på lov.
Anyway, så de flesta porträttbilder jag visat på senaste tiden är från beställningar! Men väldigt snart ska vi (jag och Linda) försöka planera in en fotografering till MCT. Det blir nog ett eget tema första månaden om det går att fixa det vi tänkt, som start liksom, sen börjar vi köra med era teman så fortsätt hitta på förslag HÄR.

OUI, OUI

Aztekring, Daydreams and Pearls. Tvåfingerring, Scorett. Skinnbyxor, Chicy. Läppstift, Makeup-store. Skor, Scorett. Kavaj/Blus, Monki.
Tänk er det här, i Paris (Eller ja, blir det här mitt gratis kan jag nöja mig med att stanna i Sverige för stunden, generous, huh?;), med en betydligt tjockare plånbok i handväskan, en varm höstdag. Oui, oui, merci!

RSS 2.0