OLLE #1


Fotograf: Jag

Denna fina lilla kille fotade jag samtidigt som tjejerna nedan! Blir många barnbilder nu, hoppas ni inte blir uttråkade! Jag gillar dom i alla fall. Men snart ska jag försöka boka in en slags modeplåtning tror jag. Så det blir lite variation på bilderna!


OM JAG HADE HAFT NÅGRA (LÄS: MÅNGA) SLANTAR ATT SPENDERA:


Tröja med skinnlappar, Lindex. Linne/Klänning, Tröja och stora armband, Weekday. Kedjearmband, t-shirts och halsband, Nelly. Kuvertväska, Alexander Wang. Skor, Topshop.

Jaaa... Det här vore väl nåt? (Svar: JA) I wish!

Just ja, nu kom jag på att jag ville ta ett inlägg och skriva hur GRYM min brorsa är. Han har nämligen övat och övat och jag kan nu stolt säga att min lillebror kan lösa Rubiks kub på 26 sekunder! 26 FREAKIN SEKUNDER! Världsrekordet är 7 sek, han börjar närma sig ;) Jag skulle inte lyckas lösa den om jag så fick 3 år på mig. Congrats bro!


GRETA & TYRA




Fotograf: Jag

Sockersöta! Dessa syskon, Greta och Tyra, fotade jag för ett tag sen. Jag är så glad att jag lyckades fånga ögonblicken på dessa bilder. Hoppas ni gillar dem! Nu måste jag tyvärr plugga...


MÖNSTRAT


Jeans och linne, Gina Tricot. Halsband, H&M.

Såhär såg jag ut för nån vecka sen! Cya.


KAMIL & ZION








Fotograf: Jag

Är inte Zion helt otroligt söt? Så himla fin. Dessa två fotade jag för några veckor sedan.

Hej gullisar! Vad har kommentarerna tagit vägen? Ni som redan kommenterat - Tack för det! Men det vore jättekul om ni andra hojtade till också. Du/ni som skrev att ni läste min bok får t ex gärna skriva ltie respons på den, det uppskattas till tusen!

I alla fall, jag har gått och blivit sjuk så nu blir det tv-serier och vila för mig. Det har varit fullt upp för mig idag, verkligen. Började med att jag bara fick sova i 6 timmar, vilket är alldeles för lite för mig. Sen har det varit skola från kvart i 9 till tjugo i 4. Inte jättekul när man dessutom mår dåligt. Och så jobbade jag lite efter det på köpet. Men ja, en rolig grej är att jag har valt drama som individuellt val, med första lektion idag. Jättekul!


365 DAYS (DEL 11 AV BOKEN)

There had to be a way, right? This wasn´t just something inexplicable, it was... abnormal. Impossible. The thoughts that I had tried to suppress before were suddenly all I could focus on. Maybe there was an explanation? Maybe... Maybe there was a reason, or something that could make me understand why I had to live this way, and make it... worth living for.
   When the sun began to rise I finally got up, my legs were numb from sitting still for so long. Though I had not slept at all I didn´t feel tired. My body and brain just acted as if things were all right.
   I walked straight to the kitchen after a little nagging from my stomach, screeching for food. Glistening light rays shone through the blinds, forming a striped pattern on the kitchen table. The pattern dissappeared the second I rolled up the blinds. I set the table the way I always did. A carton of milk and cereal that most likely contained more sugar than anything else. At least that´s what my mother used to say when I was a kid and she swapped the cereal I had sneaked into the trolley for some wholegrain crap that tasted like paper. Well, now I could have my daily sugar. My place, my decision. I celebrated that fact with a full spoon, a perfect blend of milk and yellow loops.



(Om ni vill läsa dom tidigare delarna av boken kan ni klicka HÄR. De ligger nämligen på min gamla blogg. Ska försöka överföra dem hit senare!)


GORGEOUSNESS



Massa grymma kläder, smycken och skor. Beiga skorna är dock way to high for me, men riktigt snygga är dom, så de platsar absolut i inspirationskollaget! Och ringarna! (speciellt den turkosa, LOVE) Linnet, t-shirtarna, skjortan längst ned och ringen högst upp till vänster är från Weekday. De andra ringarna är från cocoo.se. Skorna är från have2have och skopunkten. Drömjackan (gråa) är från Acne och look-a-liken som den med är ruskigt fin (och som jag nu är stolt ägare till!) är från Lindex. Halsbandet är från Indiska och transparanta skjortan är från Monki. 

P.S Hittade några av guldkornen hos fina Elin Wahlberg, inspirationskälla!

Sådärja, det blev en lång text om bara kläderna, så det får räcka för tillfället! Ha en bra fredagskväll nu alla!


SURROUNDED BY NATURE


Fotograf: Jag Modell: Sheerin

En ny bild från en gammal fotografering med fina Sheerin. Förresten har jag flera stycken förberedda inlägg, men vi kan ju sprida ut dem lite så det här blir sista inlägget för kvällen. Men more to come! Åh, va härligt det känns att äntligen har börjat blogga lite igen. Hoppas att det håller i sig och att mina fina läsare från "myfashion" hittar hit också, är ni där?


PRINT






Shorts och linne, Bikbok. Skjorta, H&M. Ringar, marknad i Italien och H&M.

Första officiella uppdateringen på mitt nya lilla place! Känns bra.


NU KÖR VI!

Hellooo och välkomna till min blogg "And click", en plats där jag kommer samla resultaten av mina intressen, foto, mode, skriverier osv. Hoppas att vissa av er som läser det här har hängt med från "myfashion" på devote och självklart också att några nya hittat hit! Vill ni kolla in min förra blogg kan ni kolla här (länk).
 
Jag bestämde mig för att byta sida av flera skäl, jag ville ha större bilder, jag ogillade mitt förra bloggnamn och jag orkade inte göra nåt nytt med den gamla designen på förra stället. Men det största skälet var att jag hade noll inspiration att blogga på den bloggen. Och inte är det väl så kul att följa en blogg som uppdaterar en gång varannan månad? Så varför inte slå på stort och börja om på nytt! Nu känner jag hur inspirationen börjar spira!

OBS: Designen är fortfarande inte helt klart på vissa delar, så det ska fixas så fort det går! Sen är den just nu även bara anpassad efter Internet explorer. Så för er som har t ex firefox kan det se lite konstigt ut för tillfället, med menyn etc. Men det ska också försöka fixas!


FULLT UPP



Hej där! Är hemma sen lite mer än en vecka tillbaka. Har dock haft och har fortfarande väldigt fullt upp med sommarjobb som jag funderar på om jag ska berätta om här. Får se. Tills vidare ville jag iallafall bara bjuda på en till bild från underbara Italien och säga att jag förhoppningsvis har tid att blogga snart igen!

Åh, justja, jag fyller år imorrn! Yey!


ITALIEN







Buona sera! Nu befinner jag mig i Sverige igen efter en underbar vecka i Italien, Toscana. Grym mat/glass, trevligt folk och fantastiska landskap! Dit ska jag tillbaka! Men home sweet home kan jag inte säga än, för nu bär det som sagt av till Tyskland, där ännu fler WOW-effektskapande (eh?) landskap väntar. Kameran får jobba hårt den här sommarn och I love it! Första delen av Italienbilderna har vi alltså här. En "outfitbild" kommer nog upp lite senare idag också. Nu ska jag förundras lite över hur min supersmarta lillebror försöker lösa rubiks kub. Jag själv sitter som ett enda stort frågetecken... Berättar mer om Italien sen! Hoppas ni alla har en U N D E R B A R sommar!


ETT ORD: SOMMAR!

Hej finingar! Det var väldigt länge sen! Förlåt för det. Inspirationen är fortfarande inte på topp som ni kanske märkt av den dåliga uppdateringen. Men, nu är det sommarlov (Wiiiii!) och jag drar till vackra toscana, Italien om några dagar och sen direkt efter det bär det av till Tyskland, till ett ställe som ser ut lite såhär (länk). DET om något borde väl ge mig litervis med inspiration? I think so, yes. Jag kan ju inte lova nåt, men det jag vill är att när jag väl sitter framför datorn om ett par veckor eller så, så har jag en hel drös med bilder, kollage, sommarklädslar (hehe, säger man så?) och annat att bjuda på. Så vi hörs snart hoppas jag! Glad sommar!

FÖRSTA BILDERNA PÅ SHEERIN





Hey! Igår fotograferade jag denna (länk) fina tjej och de två första bilderna ser ni ovan. Nu blir det geografiplugg resten av kvällen. Härligt... Wish me luck!


RSS 2.0